Wat er vooraf ging aan mijn hobby modelbouw:

 

Even voorstellen !

 

Reeds vele jaren ben ik, Theo van der Deen uit Scheemda actief bezig met vele vormen van modelbouw.

Sinds 2005 ben ik op 56 jarige leeftijd met vervoegd pensioen gegaan. Heb mij sindsdien nog nooit een dag verveeld, omdat ik graag mag klussen, modelbouwen, etc. en ook nog actief ben in verenigingen.

 

Om ook de lange en vaak sombere wintermaanden door te komen heb ik mij begeven op het gebied van modelbouw. In 1e instantie ben ik bezig met plastic modelbouw. Ik gebruik hiervoor meestal de modellen van Revell. Deze bestel ik vaak bij www.haertle.de  Haertle Modelbouw in Marktoberdorf Duitsland, daar ze hier vaak een stuk goedkoper zijn dan in Nederland.

Verder heb ik al een aantal boortorens op schaal na gebouwd of anders gezegd, daar ben ik nu nog steeds mee bezig. Dit vergt ontzettend veel tijd, omdat dit geen in de handel verkrijgbare modellen zijn. Deze moet ik dus zelf nabouwen van tekeningen en foto's.

 

Al eerder had ik een website modelbouw, maar deze was niet meer actueel. Deze nieuwe site wil ik actueel houden naar aanleiding van het idee het Cruiseschip AIDA-mar te bouwen. Reeds eerder heb ik het zusterschip AIDA-blu gebouwd.

De nieuw te bouwen AIDA-mar, wil ik van binnenuit voorzien vaan kleine LED lampjes 2 x 2 mm vierkant. Hierdoor hoop ik een geweldig mooie creatie te kunnen bouwen.

Om het verloop van de bouwverslagen te volgen, kun je klikken op de pagina of op de pagina bouwverslagen in het hoofdmenu.

 

 

Ik wens je veel kijk- en leesplezier op mijn website.

 

Theo van der Deen

Scheemda (prov. Groningen)

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb